ציוד למסעדות- בחירת מטחנה בשר מקצועית
והפעם, המלצתנו
לאופן בחירת- מטחנה בשר מקצועית, למסעדה
ישנם בשוק סוגים
רבים של מטחנות בשר תעשייתית, במאמר זה נפרט חלק מהנקודות שלדעתנו כדאי
לשים לב אליהן.
בחירת סוג המטחנה- מקוררת או רגילה
ע"פ פקודת
משרד הבריאות רק חנויות למכירת בשר ישירות ללקוח (קצביות), נדרשות להשתמש במטחנה
מקוררת, מסעדות, אינן נדרשות לתקנה זו ולכן יכולות לבחור במטחנה מקוררת או
מטחנה בשר מקצועית
אף על פי כן, אנו חושבים כי רצוי
להשתמש במסעדה ב-מטחנה מקוררת.
,הטחינה, בקרור לאורך כל התהליך מסייע לקבלת בשר איכותי יותר. טחינת בשר
ב-מטחנה תעשייתית, לא מקוררת עשוי
להיות גורם להתחממות הבשר הטחון ולקבלת בשר פחות איכותי
גודל המטחנה הרצוי –מטחנה תעשייתית
יש לבדוק הצורך
הקיים היום וכן התפתחות עתידית של המסעדה. רכישת מטחנה גדולה מדי עלולה לגרום
להשלכת בשר ולאובדן הכנסה לעסק ...וקטנה מדי עשויה לגרום לעבודה כפולה. כמובן יש לקחת
בחשבון הנחיות משרד הבריאות שיש להשתמש במטחנה שונה לעוף, בשר ודגים ואז עדיף
לקנות מספר מטחנות קטנות יותר.
רצוי לוודא את השטח
הפיזי של המטחנה, כאשר יש לכם שטח קטן חפשו
מטחנה שעונה על דרישות הגודל
סוגי טחינה
קיימות בשוק רשתות שונות, המשפיעות על סוג הטחינה. בדוק היטב את
סוג הטחינה המתאימה לך
נקודה חשובה לבדיקה היא
תקופת האחריות שאתה מקבל מהיבואן וכן היחס והשירות שמהווים פקטור חשוב בשירות
שתקבל לאורך כל חיי המטחנה.
שים לב שהקפדה על הוראות היצרן וניקיון
המטחנה, עשויות להאריך משמעותית את חיי המטחנה.
מטחנת בשר איכותית
כבעל מסעדה אתה נדרש לתת
ללקוחותיך שירות מקצועי וזמין, כך שעלייך לבחור מטחנה איכותית שתשרת אותך לאורך
שנים רבות, בדוק האם למכונה יש תקני איכות ואשורים בינלאומיים המצביעים על איכות
המוצר. לפני שקונים מטחנה למסעדה, יש לבדוק נקודה זו
בטיחות המוצר
מטחנת בשר מקצועית, הינה כלי שיש
להכיר היטב לפני השימוש, כיון ששימוש לא מיומן עלול לגרום לפציעות מסוכנות. אם אתה
מעסיק עובדים במסעדה, עלייך וודא שהם מכירים היטב אופן הנחיות היצרן. לכל מטחנה יש
הראות שימוש , ודא שאתה והצוות מכירים אותם היטב. אי הדרכת הצוות עשויה לגרור
במקרה של פציעה חלילה, תביעה נגדך.
תגובות
הוסף רשומת תגובה