שימוש במטחנת בשר מקצועית טיפים
שימוש במטחנת בשר מקצועית טיפים
טיפ 1
המלצנו
הראשונה בנושא מטחנות בשר מקצועיות היא להשתמש במטחנת בשר מקוררת ולא במטחנה רגילה.
במטחנה מקוררת, טמפרטורת העבודה היא מ-2- עד +5 או 0 עד 5.
מטחנה מקוררת שומרת על
הבשר במצב קר והבשר לא מתחמם ומתקלקל, אם המטחנה לא מקוררת, תהליך הטחינה גורם
להתחממות הבשר והוא יכול להגיע ללקוח מקולקל.
אטליזיםמחויבים כיום ע"פ הנחיית משרד הבריאות להשתמש במטחנה בשר מקוררת, אך שאר השוק
אינו מחויב בכך.
המטחנות
המקוררות, יקרות יותר מהמטחנות הרגילות, אך בשל התוצאה- איכות הבשר טובה המוגשת ללקוח
המלצתנו היא להשתמש במטחנה מקוררת בכל הקשור במכירת בשר ללקוח.
טיפ 2
רוב מטחנות הבשר המקצועיות לא נועדו לטחינת עצמות בעלי חיים- לפני תהליך
הטחינה יש להקפיד על הפרדת העצמות מהבשר.
הסכין המסתובבת במטחנה עשויה להישבר.
אל תוציאו
את הבשר מהמקרר עד שתהיו מוכנים לטחון אותו. בשר
טרי צריך להיטחן בטמפרטורה של 3-עד 5+
מעלות, טחינה של בשר לא מקורר תהפוך את הבשר ליותר נוזלי. טחינה של בשר קר, שומרת
על הנוזלים בתוך הבשר ונותנת ללקוח מוצר טוב יותר.
כאשר המטחנה עובדת, כל החלקים הנעים מתחממים- חילזון
ורשת סכין, ככל שהטמפרטורה של החלקים הפנימים של המטחנה קרים לוקח להם יותר זמן
להתחמם,
מומלץ לחתוך את הבשר
לגושים קטנים כדי שיכנסו למשפך ולהזין אותם דרך המשפך בעדינות
טיפ 5
נקו את כל הרכיבים מיד לאחר השימוש. רכיבי
נירוסטה הם בטוחים למדיח!
וקצת
עליינו
א.ג- עד בע"מ- יבואנית
בלעדית של ציוד לתעשיית המזון
חברת א.ג עד בע"מ היא יבואנית של ציוד לתעשיית המזון ממיטב
היצרנים בחו"ל. אנו פועלים בשוק המזון עשרות שנים ומייבאים מגוון מטחנות מגוון
רחב של מטחנות בשר מקצועיות ותעשייתיות בגדלים שונים, במחירים הוגנים ועם אפשרות
לתשלומים. כל המוצרים כוללים אחריות לשנה. אנו מייבאים מגוון מטחנות מקצועיות
–מקוררות ולא מקוררות במגוון גדלים. המטחנות מתאימות לקצביות, חנויות דגים, ומפעלי בשר,סופרים, מעדניות, מטבחים
מוסדיים, מסעדות ועוד.
אנו נשמח לתת לך יעוץ כדי להתאים לך המטחנה המתאימה לתקציב, ולדרישות העבודה
המתאימים עבורך.
להלן מספר דוגמאות
למטחנות בשר מקצועיות ותעשייתיות שאנו מייבאים
יצרן GARBY -יוון
המטחנה עשויה מנירוסטה
קירור על ידי מדחס עצמאי
אפשרות לרכישת מערכת להפרדת
גידים
אפשרות טחינה כפולה- ראש אונגר
קלה לניקוי
תלת פאזי
המטחנה מתאימה למסעדות, לקצביות, למפעלי בשר
מחיר- 12,000 ש"ח (לא כולל
מע"מ והובלה)
יצרן - IFM , איטליה
המטחנה עשויה מנירוסטה
קירור על ידי מדחס עצמאי
קל לניקוי
תלת פאזי
המטחנה מתאימה למסעדות, לקצביות, למפעלי בשר
מחיר- 13,000 ש"ח (לא כולל מע"מ והובלה)
תגובות
הוסף רשומת תגובה