שימוש במטחנת בשר מקצועית טיפים

שימוש במטחנת בשר מקצועית טיפים


טיפ 1
המלצנו הראשונה בנושא מטחנות בשר מקצועיות היא להשתמש במטחנת בשר מקוררת ולא במטחנה רגילה. במטחנה מקוררת, טמפרטורת העבודה היא מ-2- עד +5 או 0 עד 5. 

מטחנה מקוררת שומרת על הבשר במצב קר והבשר לא מתחמם ומתקלקל, אם המטחנה לא מקוררת, תהליך הטחינה גורם להתחממות הבשר והוא יכול להגיע ללקוח מקולקל.

אטליזיםמחויבים כיום ע"פ הנחיית משרד הבריאות להשתמש במטחנה בשר מקוררת, אך שאר השוק אינו מחויב בכך.

המטחנות המקוררות, יקרות יותר מהמטחנות הרגילות, אך בשל התוצאה- איכות הבשר טובה המוגשת ללקוח המלצתנו היא להשתמש במטחנה מקוררת בכל הקשור במכירת בשר ללקוח.

טיפ 2
 רוב מטחנות הבשר המקצועיות  לא נועדו לטחינת עצמות בעלי חיים- לפני תהליך הטחינה יש להקפיד על הפרדת העצמות מהבשר. הסכין המסתובבת במטחנה עשויה להישבר.

טיפ 3
אל תוציאו את הבשר מהמקרר עד שתהיו מוכנים לטחון אותו. בשר טרי צריך להיטחן  בטמפרטורה של 3-עד 5+ מעלות, טחינה של בשר לא מקורר תהפוך את הבשר ליותר נוזלי. טחינה של בשר קר, שומרת על הנוזלים בתוך הבשר ונותנת ללקוח מוצר טוב יותר.

טיפ 4
כאשר  המטחנה עובדת, כל החלקים הנעים מתחממים- חילזון ורשת סכין, ככל שהטמפרטורה של החלקים הפנימים של המטחנה קרים לוקח להם יותר זמן להתחמם, 


המלצתנו, לשים החלקים במקפיא עד השימוש, במטרה לשמור עליהם קרים ככל שניתן .
מומלץ לחתוך  את הבשר לגושים קטנים כדי שיכנסו למשפך ולהזין אותם דרך המשפך בעדינות

טיפ 5
סכין חיתוך ורשת חדה במטחנת בשר מקצועית הם חובה. החלף  אותם אחת לתקופה, לפי קצב העבודה.
נקו את כל הרכיבים מיד לאחר השימוש. רכיבי נירוסטה הם בטוחים למדיח!


וקצת עליינו

א.ג- עד בע"מ- יבואנית בלעדית של ציוד לתעשיית המזון

חברת א.ג עד בע"מ היא יבואנית של ציוד לתעשיית המזון ממיטב היצרנים בחו"ל. אנו פועלים בשוק המזון עשרות שנים ומייבאים מגוון מטחנות מגוון רחב של מטחנות בשר מקצועיות ותעשייתיות בגדלים שונים, במחירים הוגנים ועם אפשרות לתשלומים. כל המוצרים כוללים אחריות לשנה. אנו מייבאים מגוון מטחנות מקצועיות –מקוררות ולא מקוררות במגוון גדלים.  המטחנות מתאימות לקצביות, חנויות דגיםומפעלי בשר,סופריםמעדניות, מטבחים מוסדייםמסעדות  ועוד. אנו נשמח לתת לך יעוץ כדי להתאים לך המטחנה המתאימה לתקציב, ולדרישות העבודה המתאימים עבורך

להלן מספר דוגמאות למטחנות בשר מקצועיות ותעשייתיות שאנו מייבאים

יצרן GARBY -יוון
המטחנה עשויה מנירוסטה 
קירור על ידי מדחס עצמאי
אפשרות לרכישת מערכת להפרדת גידים
אפשרות טחינה כפולה- ראש אונגר
קלה לניקוי
תלת פאזי
המטחנה מתאימה למסעדותלקצביותלמפעלי בשר
מחיר- 12,000 ש"ח (לא כולל מע"מ והובלה)


יצרן - IFM , איטליה
המטחנה עשויה מנירוסטה 
קירור על ידי מדחס עצמאי
קל לניקוי
תלת פאזי
המטחנה מתאימה למסעדותלקצביותלמפעלי בשר
מחיר- 13,000 ש"ח (לא כולל מע"מ והובלה)




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסור תעשייתי לבשר קפוא-כללי זהירות ושימוש

ציוד למסעדות- בחירת מטחנה בשר מקצועית