היתרון לעסקים בשימוש במכונה אוטומטית להכנת המבורגר



 היתרון לעסקים בשימוש במכונה אוטומטית להכנת המבורגר

האם אתם קונים קציצות מוכנות או שאתם מכינים את קציצות הקבאב וההמבורגר שלכם לבד ? קיימות בשוק שתי אופציות לנושא זה.
אופציה אחת היא למצוא ספק אחר, שידאג לכם למוצר מוגמר, קציצת המבורגר או קבאב  בגודל שאתם מעדיפים. לכאורה יש יתרון בחלופה זו, אתם חוסכים לעצמכם עבודה ומקבלים בקלות ונוחות מוצר מוגמר.

אבל ...ויש פה אבל... כדי לתת ללקוח המבורגר איכותי, קיימת אופציה נוספת הכנת הקציצות אצלכם בעסק, לטעמנו, חשוב וכדאי לשמור על תהליך ההכנה כולו- מקצה לקצה, בכך אתם שולטים על כלל איכות המרכיבים ונותנים ללקוח שלכם מוצר איכותי שאתם חתומים עליו ובטוחים בטריותו ובטעמו האיכותי
יש פה  גם אלמנט כספי – כאשר אתם מזמינים קציצות מוכנות, אתם עלולים להיתקע עם כמויות גדולות מדי שיזרקו בהמשך.
קציצת איכותית יותר בשימוש ב-מכונה אוטומטית לייצור המבורגר
כעת כאשר אנחנו מקווים ששכנענו אתכם בחשיבות הכנת הקציצה לבד בעסק, אנחנו רוצים להסביר מדוע כאשר מדובר על כמויות גדולות של קציצות המבורגר או קבאב, כדאי להשתמש במכונת המבורגר אוטומטית, מדובר במכונה שיכולה לייצר באופן אוטומטי אלפי קציצות ביום, הקציצות יכולה לצאת בגדלים שונים, ע"פ הצרכים שלך ונראים עסיסיים ורכים כאלו נעשו ביד אדם.
הגדלת המוצרים לעסק
יש פה אלמנט נוסף, של הגדלת המוצרים לעסק, כיון שאתם יכולים להכין קציצות המבורגר או קבאב בגדלים שונים ובתמחור שונה ללקוח.
ייעול העסק
אנו מאמינים ומסתמכים על עשרות הלקוחות שקנו מאתנו את המכונה, שהשימוש במכונה חוסך כסף רב וזמן רב  כאשר אתם מוותרים על כוח האדם שטיפל בהכנת הקציצה ועוברים לעבודה במכונה, אתם חוסכים כוח אדם שיכול לעסוק בנושאים אחרים ולהקטין בכך הוצאות.
 



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסור תעשייתי לבשר קפוא-כללי זהירות ושימוש

שימוש במטחנת בשר מקצועית טיפים

ציוד למסעדות- בחירת מטחנה בשר מקצועית