כיצד לבחור מסור תעשייתי

מסור לבשר קפוא משמש בתעשיית המזון מפעלי בשר, קצביות וחנויות  דגים והדגים. זהו כלי עבודה הכרחי ויום יומי.
כיצד לבחור מסור מבין שפע ההיצע הקיים בשוק.

גודל המסור
נקבע ע"פ  גודל הנתחים שייש לעבוד אתם.
·       חצאי כבשים- יש צורך במסור שהפתח בין המגש התחתון  לראש הוא לפחות 40 ס"מ
במקרה זה יתאימו לך מסורים כדוגמת OMEGA 500  או EONMECH 500
·       צלעות כבש  סטייקים- מסור בנוני כדוגמת HNC   או GARBY  
·       חנויות דגים -מסור בנוני.

האם לבחור במסור שכולו נירוסטה.
המסורים הקיימים בשוק מגיעים במספר אופציות- כל המסור עשוי נירוסטה, או רק שולחן העבודה עשוי נירוסטה.
שימוש במסור לדגים -חשוב להקפיד על מסור נירוסטה בשל המים הרבים ששופכים על המסור כדי שלא ידבקו הקשקשים.
שימוש במסור לבשר- חשוב להקפיד כי שולחן העבודה והמסור יהיו עשויים מנירוסטה





מטחנה מאפיינים
מנוע –  עצמת המנוע והספקו משפיעים על כושר העבודה של המטחנה, התאימו את המנוע לכמות הבשר שאתם מתכוונים לטחון.
החלק הטוחן וסוגי טחינה
 הלהבים ולוחיות הטחינה משפיעים על מרקמו הסופי של הבשר, מטחנות המאפשרות שילובים שונים של סכינים ודסקיות יאפשרו דרגות טחינה שונות. וודאו שלמטחנה שאתם רוכשים יש את כל האביזרים להפיק את סוגי הטחינה שתצטרכו.
חומרי גלם של הלהבים והדסקיות – רצוי שהלהבים והדסקיות יהיו עשויים מסגסוגת פלדה, שהצילינדר, ובורג הזחל יהיו עשויים ברזל יצוק, ושהחלקים החיצוניים יהיו עשויים נירוסטה




מיומנות הצוות העוסק
בחלק מהמקרים, הצוות העוסק במסור אינו מיומן , עלייך לוודא שהייבואן של המסור התעשייתי, מאפשר לך לקבל הדרכה הכוללת שימוש נכון במסור וסיכונים אפשריים

כמות העבודה הנדרשת
כאשר נדרשת כמות עבודה גדולה עם המסור, יש לבחור במסור איכותי במיוחד כדי למנוע תקלות.
חברת א.ג- עד מקפידה לעבוד עם מיטב היצרנים בעולם, כדי לוודא שתוכל לעבוד עם המסור האיכותי ביותר

אחריות ומהירות תגובה של היבואן
מרבית היבואנים מספקים אחריות על השנה הראשונה, אך המבחן האמיתי הוא מה קורה אחרי שנת האחריות ומהירות התגובה מול תקלה אפשרית.
כמי שמספק שירות ללקוח, עלייך לתת שירות מלא במשך כל השנה, חשוב לוודא שהיבואן ערוך לתת שירות מהיר ומקצועי






תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסור תעשייתי לבשר קפוא-כללי זהירות ושימוש

שימוש במטחנת בשר מקצועית טיפים

ציוד למסעדות- בחירת מטחנה בשר מקצועית